Ce servicii oferim

- Reparatii Turbosuflante
- Reconditionat Turbosuflante
- Turbosflante noi de la diferiti producatori:
Garrett, Holset, BorgWarner, etc..
Noi reparam toate tipurile de turbosuflante:
- Reparatii turbosuflante autovehicule,
- Reparatii turbosuflante camioane,
- Reparatii turbosuflante echipament greu
- Reparatii turbosuflante utilaje industriale. etc..

Adresa

SC EUROMOBIL SRL
Adresa:
Str. Ioan Slavici Nr. 19, SATU MARE,
RO3963269
J30/692/1993
Persoana de contact:
Ing. ZIMAN GHEORGHE 
TEL: 0744 561 681
FIX:  0261 716 217
Care este fiabilitatea unei turbosuflante reconditionate?

Din punct de vedere al fiabilitatii turbosflanta reparata este aceeasi cu cea a unei turbosuflate noi, aceasta deoarece toate piesele in miscare sunt inlocuite , pastrandu-se doar acele componente care prezinta singuranta totala in exploatare. Succesiv operatiei  de  reparare urmeaza procesul delicat de echilibrare (proba dinamica), proces obligatoriu menit sa elimine orice dezechlibru de oridinul miligramelor. Acest pas prezinta o importanta deosebita intrucat afecteaza in mod direct durata de viata a turbosuflantei si performantele acesteia. 

Se pot efectua si reparatii partiale la turbosuflante? 

Cu siguranta da. In cazul in care se constata ca motorul nu raspunde optim la accelerare, iar acest lucru se datoreaza turbinei, se pot efectua verificari functionale cu sau fara demontare. Exemple ar fi defectarea geometriei variabile sau a elementului pneumatic sau electric de comanda, reparatia constand in inlocuirea  platoului cu palete de diriare a aerului sau a elementului de comanda. Astfel se mentin consturi optime cu beneficii maxime. 

Este complicata reparatia turbosuflantei?

In principiu nu, doar ca este nevoie de utilaje speciale complexe si de personal de specialitate bine pregatit. Aceste utilaje sunt folosite la echilibrarea dinamica a rotorului si la verificare raspunsului turbsuflatei. Avand in vedere ca turatia rotorului poate ajunge in cazuri exceptionale si la 250.000 rpm, precizia de executie, echilibrarea si calitatea materialelor folosite conteaza foarte mult, in special in ceea ce inseamna comportarea in timp a subansamblului.

Ce alegeti - turbosuflanta noua sau o turbosuflanta reparata


Sfaturi utile turbo

Poate soferul sa influenteze viata unei turbosuflante? Cu siguranta DA! 

Cateva masuri simple pot face ca turbosuflanta dumneavoastra sa functioneze in parametri, cu un numar mult mai mare de kilometri.  
Cele mai simple actiuni sunt: